BULGUR KÖFTESİ Malzemeler 3 su bardağı ince bulgur 2 su bardağı sıcak su 1 yumurta 1,50 yemek kaşığı domates sal&cce...
Ramazan’da iftar sofraları kadar menüleri de büyük bir önem taşımaktadır. Birçok kişi iftar sofralarını farklı lezzetlerle renklendirmek istiyor v...
BROKOLİ ÇORBASI Malzemeler 400 gram brokoli 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşıpı un 5 su bardağı sıcak et suyu ...
MANTI MAKARNA Malzemeler 500 gr mantı makarna 200 gram kıyma Karabiber 1 tane kuru soğan 2 su bardağı yoğurt ...
ETLİ KURU FASULYE Malzemeler 2 Yemek Kaşığı Tereyağ 1 Yemek Kaşığı Kadar Zeytinyağı 200-300 gr Kuşbaşı Kuzu Eti 500 ...
PİLİÇ TOPKAPI Malzemeler 6-7 Adet Kemiksiz But Limon Suyu (1/2) 4-5 Yemek Kaşığı Zeytinyağı Tuz Plavı i&...
ÇİFTLİK KEBABI Malzemeler Yarım Kilogram Dana Eti (kuşbaşı) veya Kuzu Eti 7 Adet Arpacık Soğan veya 2 Adet Kuru Soğan 3-4 Adet Or...
MANTARLI SOTE Malzemeler 500 gram Kültür Mantarı 1 adet Kuru Soğan 4 adet acı ya da tatlı biber 1 yemek kaşığı Sa...
IZGARA KÖFTE Malzemeler 750 - 800 gr Kıyma 1 Adet Kuru Soğan 3 Diş Sarımsak 2 Çay Bardağı Kurutulmuş Bayat Ekmek...
PİKNİK KÖFTE Malzemeler 1500 gr dana kıyma 250 gr kuzu kıyması 1 diş sarımsak 4 çorba kaşığı süt ...
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al