500 gram Kültür Mantarı
1 adet Kuru Soğan
4 adet acı ya da tatlı biber
1 yemek kaşığı Salça
5 yemek kaşığı Sıvı Yağ
1 tatlı kaşığı Tuz
1 çay kaşığı Karabiber
1 adet patlıcan
Mantarları güzelce yıkadıktan sonra küçük küçük doğrayın.Sıvı yağ ile soğanı az kavurarak pembeleşmiş hale getirin. Soğanın rengi pembeleşince, küçük doğradığınız biberleri ilave ettikten sonra soğanla birlikte kavurmaya devam edin.Soğanı ve Biberi kavurduktan sonra mantarları ilave edin. Tuzu ve karabiberinin yeterli olup olmadığını kontrol edin.Tuzu ve karabiberi kontrol ettikten sonra 1-2 dakika daha pişirmeye devam edin. Ve mantarlı sotemiz servise hazır halde.
Eğer mantarlı sotenizin daha lezzetli olmasını istediğiniz halde mantarlı sotenizin üzerine tuz ve limon suyu ekleyerek 5 dakika bu durumda bekletin.
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al