2 Yemek Kaşığı Tereyağ
1 Yemek Kaşığı Kadar Zeytinyağı
200-300 gr Kuşbaşı Kuzu Eti
500 gr Kuru Fasulye
2 su bardağı yoğurt
3 Adet Orta Boy Kuru Soğan
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
2 Yemek Kaşığı Biber Salçası
4 Su Bardağı Sıcak Su
1 Çay Kaşığı Tuz
Fasulyeyi bir gün önceden ıslatın. Orta boy kuru soğanları, küçük küçük yemeklik olarak doğrayın. Tereyağ ve zeytinyağı kızdırın. Soğanları ve kuşbaşı kuzu eti tencereye alın. Kuzu etini ve soğanları birlikte pembeleşinceye kadar kızartın. Orta ateşte suyunu çekene kadar kavurun. Domates ve biber salçasını, tuzu bir gün önceden ıslamış olduğunuz kuru fasulye ile birlikte tencereye ekleyin. Oluşan karışımı birleştirin ve üzerini beş parmak geçecek kadar suyu ekleyin ve düdüklü tencerede ağzı kapalı bir şekilde pişmeye bırakın. Yaklaşık 35-40 dakika pişirin.
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al