Un
Süt
Tereyağ
Su
Yumurta
Tuz
Yoğurt
Karbonat
Sarımsak
Un, yumurta, tuz, su ve süt ile normal kıvamda bir hamur hazırlanır. Hazırlanan hamur yağlanmış tepsiye konularak düzeltilir ve üzerine kaşık veya çatal ile şekil verilir. ( baskı şeklinde ) Yoğurt sürülerek hazırlanan hamur önceden 250 derecede ısıtılan fırında pişirilir. Sonrasında küçük parçalar halinde bölünen kömbe derin bir servis tabağına tepeleme şeklinde alınır. Sarımsaklı Yoğurt ( koyu olacak ) bu kömbe üzerine dökülür.
Not: Yoğurt ılık olacak tereyağı bol ve iyice kızgın olacak şekilde ayranlı kömbe üzerine dökülerek servis yapılır
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al