4 çorba kaşığı bulgur
3 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı salça
1 soğan
1 diş sarımsak
sıvıyağ
et suyu
tuz
1 çorba k. tereyağı
1 tatlı k. pulbiber
1 çorba k. nane
Bir tencereye unu ve sıvıyağı alıp kavuralım. Üzerine salçayı ve soğuk suyu ekleyip karıştıralım. Daha sonra başka bir tencerede soğanı, sarımsağı ve bulguru az sıvıyağda soteliyoruz. Bu karışımı salçalı karışımın içine ekleyip sıcak su ilave ediyoruz. İçine et suyunu da, tuzu da ekleyip pişmeye bırakıyoruz. üzeri için naneli, pulbiberli yağ hazırlayıp servis sırasında üzerine döküyoruz.
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al