Tas Kebabı

Özel yemekler en nefis ve lezzetli şekilde hazırlanır. Tas kebabı tarifi ile en leziz ve sofraları hazırlamak için www.kubracatering.com' a.

TAS KEBABI

Malzemeler

  • 600 gr kuşbaşı et

  • 2 baş soğan

  • 2 büyük patates

  • 3 diş sarımsak

  • 2 tatlı kaşığı salça

  • Tuz

  • Karabiber

  • Toz biber

  • Sıvı yağ

Hazırlanışı

Tavanıza sıvı yağ koyalım ve sonra biraz ısınmasını bekleyelim. Tavanız biraz ısındıktan sonra etleri içerisine atıp iyice kavuralım. Et suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Kısık ateşte pişince etlerimiz daha yumuşak ve lezzetli oluyor. Su iyice çekildikten sonra daha doğranmış olan soğan ve sarımsağı ekleyip kavurma işlemine devam edelim.

 

Etiniz kavrulmaya devam ederken salçayı da ekleyelim ve daha sonra kaynamış suyu etlerin üzeri örtülmeyecek şekilde dökelim. Daha önceden küp şeklinde doğramış olduğunuz patatesleri de bu karışıma ilave ederek kapağı kapatalım. Patatesler yumuşayana kadar pişirmeye devam edelim. Pişirme işlemi bittikten sonra yemeğinizi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.


AFİYET OLSUN.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.