Yarım kg kuşbaşı doğranmış dana veya kuzu eti
2 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 adet rendelenmiş domates
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı aşurelik buğday
10 su bardağı su
1 su bardağı maş fasulyesi
Yarım su bardağı börülce
2 adet patates
havuç
Maydanoz
Kıyılmış soğanı sıvıyağda kavuralım. Eti ilave edip kavurmaya devam edin. Domates, salça, buğday ve 5 su bardağı sıcak su ekleyip 50 dakika pişirelim. Ayrı bir kapta maş fasulyesini az suda 20 dakika haşlayalım. Börülceyi de haşlayıp, çorbanın pişmesine yakın maş fasulyesi ve börülceyi ekleyelim. Küp doğranmış patates, havuç, kalan 5 su bardağı sıcak su ilave edip, kısık ateşte 10-15 dakika pişirelim. Maydanozla süsleyip servis yapalım.
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al