Özbek Çorbası

İçerisinde bakliyatların da çokça kullanıldığı doyurucu olan Özbek Çorbası tarifi ve daha fazla tarif için www.kubracatering.com' a tıklayın.

ÖZBEK ÇORBASI

Malzemeler

  • Yarım kg kuşbaşı doğranmış dana veya kuzu eti

  • 2 adet soğan

  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ

  • 2 adet rendelenmiş domates

  • 1 çorba kaşığı salça

  • 1 su bardağı aşurelik buğday

  • 10 su bardağı su

  • 1 su bardağı maş fasulyesi

  • Yarım su bardağı börülce

  • 2 adet patates

  • havuç


Malzemeler

  • Maydanoz

Hazırlanışı

Kıyılmış soğanı sıvıyağda kavuralım. Eti ilave edip kavurmaya devam edin. Domates, salça, buğday ve 5 su bardağı sıcak su ekleyip 50 dakika pişirelim. Ayrı bir kapta maş fasulyesini az suda 20 dakika haşlayalım. Börülceyi de haşlayıp, çorbanın pişmesine yakın maş fasulyesi ve börülceyi ekleyelim. Küp doğranmış patates, havuç, kalan 5 su bardağı sıcak su ilave edip, kısık ateşte 10-15 dakika pişirelim. Maydanozla süsleyip servis yapalım.


AFİYET OLSUN.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.