250 gram kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
5 adet patates
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet domates
Tuz
Bir tencere içine kuşbaşı olarak doğradığımız etleri koyalım. Üzerine küp küp doğranmış soğanları ilave edelim. Bir miktar yağ dökerek ocağa kavrulmak üzere koyalım. Etler kavrulunca içine bir kaşık domates salçası ile kabukları soyulmuş küp küp doğranmış domatesleri ilave ederek kavurmaya devam edelim. Bu esnada patateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayıp su dolu bir kabın içine bırakalım.
Etler yumuşayınca doğranmış patatesleri et tenceresinin içine atalım ve bir miktar kaynar su ekleyip pişmeye bırakalım. Patatesler yumuşayınca etli patates yemeğini ocaktan alalım ve sıcak olarak servis edelim.
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al