İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti

İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti işletmelerin tercih ettikleri bir seçenektir. Daha az maliyetli olması sebebiyle de çokça tercih edilen çözümlerden biridir.

İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti

İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti, çalışma ortamlarının yemek yapımında gerekli endüstriyel mutfağa sahip olmamaları durumunda, işletmelerin tercih ettikleri bir seçenektir. İstanbul taşıma yemek hizmeti; İstanbul bölgesinde yaşayan ve çalışan kişilerin çoğunluğunun başvurduğu bir yemek hizmeti türüdür. Bu yemek hizmeti türünde yemekler firma tarafından hazırlanır ve müşterinin belirttiği lokasyona ulaşmak üzere servis araçları ile lokasyona getirilir. Zamanında teslimat bu aşamada fönemli olmakla birlikte rota çalışması ile tüm olası sorunlar göz önüne alınarak sorunsuz bir teslimat sağlanmaya çalışılır. İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti, daha az maliyetli olması sebebiyle de çokça tercih edilen çözümlerden biridir. Kübra Catering' in diğer taşıma yemeklerinden ayrılan farkı yemeklerimizin zamanında, lezzetli, hijyenik ve sıcak bir şekilde müşterilerine ulaştırılmasıdır.


Kübra Catering larak, tecrübeli kadromuz tarafından ürünlerin tümü kalite kontrolleri yapılıp ürün çıkış onayından geçmektedir. İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti gerçekleştirilirken yemeklerimiz gıda mühendislerimiz tarafından denetlenerek sizlere sunulmaktadır. Yemeklerin tazelikleri bozulmadan özel ekipmanlarımızla, güvenilir ve sıcak bir şekilde müşterilerimize getirmek için en kaliteli malzemeler ile en hijyenik şartlarla ürettiğimiz yemekleri, müşterilerimizin mesai saatlerine uygun olarak İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti sunmaktayız.

Dış ortamın havasıyla teması sıfıra indirerek hem lezzet hem de mikrobiyolojik koruma konusunda hijyen prensiplerinin bütün gerekliliklerini yerine getirebiliyor ve yemeğinizi beklediğiniz kalitede müşterilerimize ulaştırabiliriz. Kübra Catering olarak paslanmaz çelikten üretilen gastronom kaplar içerisine ürettiğimiz yemeklerimizi koyarak müşterilermize sunmaktayız.

 

İstanbul Taşıma Yemek Hizmeti 'nden yararlanmak istiyorsanız kübracatering.com web sitemizden yada (0212) 673 44 78 numaramızdan bizimle iletişime geçerek teklif alabilirsiniz.

 

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.