Taşıma Yemek Servisi

Kübra Catering olarak Taşıma Yemek Servisi hizmetimizi gerçekleştirirken siz değerli müşterilerimizin damak zevkini her zaman ön planda tutarız.

Taşıma Yemek Servisi

Kübra Catering üretim tesislerinde üretilen yemekler, tecrübeli kadromuz tarafından tüm kalite kontrolleri yapılıp ürün çıkış onayından geçmektedir. Taşıma yemek servisi hizmetidaha az maliyetli olması sebebiyle de çokça tercih edilen çözümlerden biridir Taşıma yemek servisi hizmetimiz gerçekleştirilirken gıda mühendislerimiz tarafından denetlenerek sizlere ulaşmaktadır. Lezzetli yemeklerimizin, tazelikleri bozulmadan özel ekipmanlarımızla güvenilir ve sıcak bir şekilde müşterilerimize getirmekteyiz. .

Taşıma yemek servisi günümüzde yaygın olarak kullanılan bir yemek hizmetidir. Yemek üretimi yapan firmalar, catering kapsamında müşterilere yemekleri hazır şekilde götürerek servise hızlı bir hale getirilmesini sağlar. Kübra Catering üretim tesislerinde üstün bir gayret ile hazır hale getirilen yemekleriniz güvenli bir şekilde teslim edilir. En kaliteli malzemeler ile en hijyenik şartlarla ürettiğimiz yemekleri müşterilerimizin mesai saatlerine uygun olarak taşıma yemek servisi sunmaktayız. Yemeklerimizin taşınması ve müşteriye ulaştırılması süreci, hem lezzet hem de mikrobiyolojik koruma açısından çok önemlidir. Dış ortamın havasıyla temas sıfıra indiğinden, hijyen prensiplerinin bütün gerekliliklerini yerine getirebiliyor ve yemeğinizi beklediğiniz kalitede müşterilemize ulaştırıyoruz. Kübra Catering olarak paslanmaz çelikten üretilen gastronom kaplar içerisine ürettiğimiz yemeklerimizi koyarak müşterilermize sunmaktayız.


Türkiye'de Catering Organizasyon Çalışmaları

Kübra Catering olarak diğer toplu yemek firmaları arasında ün kazandık. Kübra Catering taşıma yemek servisinde işyerlerine, okullara, şantiyelere, fabrikalara ve otellere taşıma yemek servisi hizmeti sunup, onlarca kişinin güveni ve memnuniyetini kazanarak müşterilerimize en iyisini sunmaktayız. Diğer tüm toplu yemek üretim hizmetimiz alanlarında olduğu gibi, taşıma yemek servisimiz de müşterimizin yanındadır. Lezzet anlayışınızdan ödün vermeden, kaliteli toplu yemek servisimiz için Kübra Catering olarak en büyük desteğiniz olacağız. Çünkü biz, gücümüzü ve özverimizi, yalnızca sizlerin memnuniyetinden almaktayız.

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.