Catering Hizmeti Nedir?

Catering Hizmeti Nedir? Catering hizmeti hakkında aradığınız ve aklınıza takılan tüm soruların cevapları sayfamızda sizleri bekliyor. Detaylar için tıklayın!

Catering Hizmeti Nedir?

Kelime anlamı yemek ziyafeti olarak geçen fakat yemek organizasyonu olarakta bilinen catering şirketleri, ülkemizde yemek üretim ve organizasyonu yapan şirketlerin genel adıdır. İş yerleri, hastaneler, okullar, davetler gibi kalabalık olan yerlerde hem ekonomik hem de pratik olması için catering şirketlerine ihtiyaç duyulur. Ülkemize 1980'lerde başlayan catering hizmetleri, ilk başlarda sadece otellere yemek hizmeti verirken şimdi ise bütün topluluk olan yerlerde catering hizmeti verilmektedir.


Catering hizmeti bir başka deyişle hazır yemek servisidir. Bu hizmeti geçmişten günümüze kadar artan ivme ile hayatımızın bir parçası olmuştur. Bu nedenle catering hizmetlerine birçok bölgede rastlamak mümkündürCatering yemek hizmetleri anlaşılan kişi veya kurumların istekleri doğrultusunda yemek listesi hazırlamaktadır. Catering hizmeti çoğunlukla işletmelerde mevcut alanın yemek yapımına elverişli olmaması ya da bu süreç ile bizzat uğraşmak istememesi sonucunda karşımıza çıkan bir yemek hizmetidir. Firmalar bu amaçları göz önüne alarak tercihlerini yemek şirketleri ile anlaşmadan yana kullanır. Catering şirketleri listlerinde; doyuruculuk, kalori hesabı, yemeklerin uyumu, mevsimine uygun malzemelerin kullanımı gibi unsurların göz önünde bulundurarak hazırladırladıkları yemekleri, araçlara yükleyerek zamanında teslimatla çekici bir sunum ile basit bir yemeğe bile şık bir görünüm katmaktadır. Catering hizmetimizden yararlanmak istiyorsanız kübracatering.com web sitemizden yada (0212) 673 44 78 numaramızdan bizimle iletişime geçerek teklif alabilirsiniz.

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.