Avrupa Yakası Yemek Hizmeti

Avrupa Yakası catering hizmetleri içinde ekonomik fiyatlarla sağlıklı menülerimiz ve kalite odaklı hizmetimizle memnun etmek istiyoruz.

Avrupa Yakası Yemek Hizmeti

Avrupa yakası yemek firmaları işletmelere, hastanelere, okullara, yurtlara ve özel günler için organizasyon düzenleyen kişilere toplu yemek hizmeti verir. Hizmetlerinde müşteri memnuniyeti başta olmak üzere hijyen, kalite ve güvenilirlik ilkelerini önemseyerek çalışmalarını yürütür. İşletmelerinizde yemek üretimi yapabilecek bir alanın olmaması durumunda Kübra Catering Avrupa yakası yemek hizmeti alanımızı kullanabilirsiniz. Üretim tesislerimizde üretilen yemek çeşitleri, tecrübeli kadromuz tarafından tüm kalite kontrolleri yapılıp Avrupa Yakası yemek hizmeti çıkışı onayından geçmektedir. Avrupa Yakası Yemek Hizmeti çerçevesinde ürettiğimiz yemekler, termobox sistemi sayesinde ısı kaybı olmadan, dışardaki etkilerden korunarak kaliteli ve hijyenik koşullarda müşterilerimize sunulmaktadır.


Avrupa yakası yemek firmalarında menü planlaması işinde uzman gıda mühendisleri ve diyetisyenler birliğinde planlı ve programlı çalışmalar sonucunda menüler yapılır. Menüler planlanırken hizmet alan kişinin portföyü, şirketin faaliyet gösterdiği hizmet ve müşterinin istekleri göz önünde bulundurulur. Kübra Catering kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini her zaman kendine ilke edinmiştir. Avrupa yakası yemek hizmeti alanında en önemli nokta gıda ürünleridir. İşverenler çalışanların sağlıklı ve düzenli beslenmelerini sağlayacak yemek ihtiyaçlarını karşılamak için uygun toplu yemek hizmeti veren catering firmalarımdan hizmet almaktadır. Avrupa Yakası yemek hizmeti düğün, mevlüt, cenaze, cemiyet, günlük ve diğer tüm özel günlerinizde yanınızdadır.

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.