Kübra Catering Olarak Yaptıklarımız

Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmeten sizlerin memnun olduğuna eminiz. Kübra Catering olarak daima ev sıcaklığını sizlerin olduğu yere getirmeyi hedefledik.

Kübra Catering Olarak Yaptıklarımız

Birçok catering firmalarının yanı sıra, bizim ilk işimiz sağlık. Doğal ürünlerden ortaya çıkardığımız sunumlar bunun bir göstergesidir. Kübra Catering olarak sizi ve sağlığınızı önemsiyor ve ilk kuralımız olarak sağlığı ele alıyoruz. Bütün yaptığımız yemekler testlerden geçerek müşterilerimizin önüne gelir. Gerek organizasyonlarda gerek firmalarda yaptığımız sunumlarda müşterilemizin mumnuniyeti bizim için önemli bir referans olup Kübra Catering'i üst sıralara taşımaya yetmektedir. Gerek personelimiz gerek yetkilerin çalışma perfonsanlarının bu şekilde de artması söz konu olduğunu da göz ardı etmiyoruz. Sitemizde yayınlanan 5 adet yetki sertifikası bizim resmi kurumlarca onaylandığımızın diğer bir kanıtıdır. Profesyonel dağıtım ekibimiz sayesinde size ulaşan yemekler hiç bir soğuma, bozulma yada zarar görmemektedir. İşverenler tarafından oldukça fazla tercih edilen catering hizmeti aynı zamanda uygun fiyatlı satış politikaları ile desteklenmektedir. 
 
 
İş verenlerin, firmalarında personellerinin performansını yükseltmek amacıyla kullandığı toplu yemek hizmetini neredeyse her firma kullanmaktadır. İşverenler çalışanların sağlıklı ve düzenli beslenmelerini sağlayacak yemek ihtiyaçlarını karşılamak için uygun toplu yemek hizmeti veren catering firmalarımdan hizmet almaktadır.Toplu Yemek Hizmeti düğün, mevlüt, cenaze, cemiyet, günlük ve diğer tüm özel günlerinizde toplu yemek hizmeti vermektedir. Catering hizmetinde önemli olankonulardan biride lojistiktir. Yemeklerimizi tam vaktinde ve vitamin değerleri kaybolmadan sizlere ulaştırıyoruz. Her ayrıntıyı dikkatle takip ederek en son sistem üretim tesislerimizde yemek üretimini sanata çeviriyoruz. Saklama ve tazeleme ünitelerini her gün özen ve titizlikle kontrol edip siz değerli müşterilerimizin afiyetle yiyebileceği gıdaları markalı ve birinci kalite ürünleri seçerek gerçekleştiriyoruz.
 
 
Bu tarz catering firmalarının dikkat etmesi gereken en hassas kural ise hijyendir. Yemeklerde kullanılan ürünlerin ve malzemelerin temizliğine dikkat etmeleri gerekir. Denetmenler tarafından kontrol edilip bu şekilde devam etmeleri gerekmektedir. Bizde Kübra Catering olarak her açıdan denetimden geçerek hazırladığımız çeşitli yemekleri müşterimize bu şekilde sunarak önemli gelişmeler kaydediyoruz. Özel menülerde ise firmamızın yetkililerinden onay alınarak, size özel olarak hazırlanan yemek menüsü, profesyonel ekibimiz tarafından hazırlanıp üretime geçilir. Yemek üretiminde kullanılan malzemeleri, kalite ve üretim izin belgeleri olan firmalardan tedarik ediyoruz.
package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.