Toplu Yemek Hizmeti

Toplu yemek hizmetleri, müşterinin talepleri doğrultusunda hazırlanan menüler taşımalı ve yerinde yemek hizmeti olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

Toplu Yemek Hizmeti

Toplu yemek hizmetleri, işçilerin performansları ve iş verimliliğini arttırmak amacıyla kullanılan en doğru yemek hizmetidir. Talepler doğrultusunda hazırlanan menüler taşımalı ve yerinde yemek hizmeti olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Herhangi bir catering şirketi ile anlaşmadan Kübra Catering olarak size sunduğumuz fiyatları ve hizmetleri gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. İlk olarak akla gelen sorulardan biride kalitedir. Menülerimizde ve hizmetimizde ilk olarak önceliğimiz sağlık ve kalitedir. Hijyen ve sağlık kurallarına uygun ortamlarda hazırlanan yemekler her açıdan denetimden geçerek müşterilerimize sunulmaktadır. Sertifikalarımızda olduğu üzere denetimlerden geçen yemeklerimiz onaylı olup temiz ortamlarda üretilmektedir. İş yerinde, fabrikalarda, okullarda, şantiye ve hastaneler de genel olarak toplu yemek hizmeti tercih edilmektedir. İstenilen menüler hazırlanır ve taşıma yemek hizmeti olarak aktif bir şekilde kullanılır.


Kübra Catering, kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Toplu yemek hizmetinde en önemli hususlardan biri ise gıda ürünleridir. Kullanılan sebzeler doğal ortamlarda yetişmiş olup, güvenilir catering firmalarının bünyelerindeki kalite yöneticileri ve proje mimarları, mutfağınızı inceler ve ihtiyaçlarınıza uygun bir proje oluşturarak gereksinimlerinizi belirler. Catering firmasının servis elemanları ve yöneticilerinden oluşan ekibinin devralarak işlettiği mutfağınızda, kısa zamanda hijyenik ve kalıcı çözümler üretilir. Bu pratik ve kolaylık çalışanlarınızın ve sizin yüzünü güldürür. Güvenilir bir catering firması tüm kalite ve hijyen kontrollerini test ettirmiş ve onaylattırmıştır. Aynı zamanda her zaman insan sağlığını her şeyin üstünde tutmalıdır.

İşverenler çalışanların sağlıklı ve düzenli beslenmelerini sağlayacak yemek ihtiyaçlarını karşılamak için uygun toplu yemek hizmeti veren catering firmalarımdan hizmet almaktadır.Toplu Yemek Hizmetleri düğün, mevlüt, cenaze, cemiyet, günlük ve diğer tüm özel günlerinizde toplu yemek hizmeti vermektedir. Catering hizmetinde önemli olankonulardan biride lojistiktir. Yemeklerimizi tam vaktinde ve vitamin değerleri kaybolmadan sizlere ulaştırıyoruz. Her ayrıntıyı dikkatle takip ederek en son sistem üretim tesislerimizde yemek üretimini sanata çeviriyoruz. Saklama ve tazeleme ünitelerini günde kontrol ederek sizlerin afiyetle yiyebileceğini hammaddelerini markalı ve birinci kalitede ürünlerle gerçekleştiriyoruz.

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.