Ramazan Ayı’nda Catering Hizmetlerimiz

  • Anasayfa //
  • Ramazan Ayı’nda Catering Hizmetlerimiz
Kübra Catering üretim yerinde yemek uygulamasına olan müşterilerimizin binalarında, çalışanları toplu yemek üretimi hazırlayarak iftar yemekleri sağlıyoruz.

Ramazan Ayı’nda Catering Hizmetlerimiz

Yerinde Yemek Üretimi


Kübra Catering üretim yerinde yemek uygulamasına uygun olan müşterilerimizin kendi binalarında, çalışanları için toplu yemek üretimi hazırlayarak iftar vakitlerinde sağlıklı yemekler ile beslenmelerini sağlıyoruz. Yerinde üretimde çalışan tüm personellerimiz profesyonel olarak işlerin yerine getirerek sizlere lezzetli yemekler hazırlamak tadırlar. Çoğunluğunu müslüman insanların oluşturduğu ülkemizde her yıl Ramazan ayında oruçlar tutulur, iftar yemekleri yenilir. İşte yemek anlamına gelen catering işletmeleri ise Ramazan ayında daha az yemek hizmeti göstermektedir. Talebe göre Ramazan aylarında da hizmet veren Kübra Catering sizin her türlü gıda hizmetinize yardımcı olacaktır. Üretim yapılacak olan mutfağın hijyen denetimleri ve yemek hazırlanmasına uygunluğu yönünden firmamız tarafından kontrol edilip o şekilde yerinde üretime başlanır. Bunun yanında yemeklerin hazırlanmasında kullanılan malzemelerin malzeme markaları da dahil olup nasıl bir hizmet gerçekleştireceğimiz konusunda müşterilere ön bilgi vererek ramazan ayına özel iftar sofralarını profesyonel ekibimiz tarafından hazırlayıp sunumunu gerçekleştiriyoruz.


Taşıma Yemek Hizmeti


Taşıma yemek hizmetini üretim yeri uygun olmayan veya bulunmayan müşterilerimiz için kullanmaktayız. Ramazan ayında üretim yeri olmayan müşterilerimiz personel yemek hizmetlerini bizden karşılaşmaktadırlar. İftar yemekleri için ihtiyaçlarınızı bizim mutfaklarınızdan sağlıklı bir şekilde hazırlanıp profesyonel kadromuzla kontrolleri yapılıp servis araçlarımız ile sevkiyatı yapılması sağlanmaktadır. Çoğunluğu müslüman olan ülkemizde her yıl Ramazan ayında oruçlar tutulur taşıma yemek hizmeti ile Ramazan ayında yemekleriniz hizla kapınızda. İşte yemek anlamına gelen catering işletmeleri ise Ramazan ayında daha az yemek hizmeti sunmaktayız. Talebe göre Ramazan aylarında da hizmet veren Kübra Catering sizin her türlü gıda hizmetinize yardımcı olacaktır. Ayrıca sevkiyatı yapılan yemeklerin personele dağıtılması, hijyenik kontrolleri ve temizliği personelimiz tarafından yapılmaktadır. İşin sonunda sunulan yemekler ve temizliği konusunda müşterilere rapor verilmektedir.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.