Kübra Catering’de Hijyenin Önemi

Kübra Catering olarak, düğünlerde, nişanlarda, işleri kolaylaştıran, hijyenik catering hizmetini siz değerli müşterilerimize sunmaktan sevinç duyuyoruz.

Kübra Catering’de Hijyenin Önemi

Toplu yemek hizmetlerinde binlerce insana yemek sunan catering firmalarının, besinlerin hijyeniyle birlikte, sunumu gerçekleştirecek personelin temizliğine de dikkat etmesi gerekmektedir. Sadece yemeklerde kullanılacak besin hijyenini sağlamak, sağlıklı ve lezzetli yemek üretimi için yeterli değildir. Temizliğine dikkat etmeyen personel tarafından yiyeceklere geçen mikroorganizmalar, eller, diğer vücut yüzeyleri, ağız, burun, dışkı ve giysilerden bulaşabilmektedir. Yemek üretimi, dağıtımı ve servis sunumları sırasında ilgili personelin dikkat etmesi gereken bazı kurallar vardır. Bu nedenle toplu yemek hizmeti sunan firmaları halk sağlığı için hijyene ve sanitasyona ayrıca bir özen göstermesi gerekir.


Kübra Catering, iş toplantılarında, düğünlerde, nişanlarda, davetlerde, doğum günlerinde, kokteyllerde, ya da şirketlere, toplu yemek hizmeti gibi organizasyonlarla, işlerini kolaylaştıran, zamana karşı oldukça pratik ve olumlu çözümler üretmektedirler. Bu sayede insanlar için hem kolay bir çözüm sunar hem de işlerini kolaylıkla yapabilecekleri bir fırsat doğar. Catering firmalarında hijyen standartlarının uygulanmasında en etkin rol çalışanlarındır. Catering firmalarında çalışanların önce kendi kişisel hijyenlerini sonra müşterinin hijyenini sağlamalıdır. Toplu yemek hizmeti sunan firmalarında yemeği hazırlayan ve sunan çalışanların da hijyen kurallarına uyması gerekmektedir. Düzenli olarak personellerin kontrolünü yapmak firma için önemli bir vazifedir. Catering işletmeleri, gıda sektörü olduğundan dolayı sağın göz ardı edilemeyeceği düzeyde titiz ve düzenli çalışmaları gerekmektedir. En önemlisi de hijyendir. Her konuda profesyonel anlamda görevini yerinde getiren Kübra Catering hijyen, titizlik, tertip ve düzen ile mutfaklarında profesyonel ekibi ile tamamen bir bütün oluşturmaktadır. Kübra Catering tüm müşterilerine tarafsızca davranmakta, objektif olarak bakıp ve bu doğrultuda anlamaya çalışarak, müşterilerinin de istekleri doğrultusunda hareket ederek toplu yemek hizmetlerinizi yerine getirmektedir. Örneğin bir yandan hazırlanacak olan menünün, müşterinin tercih ettiği şekilde oluşturulup, içeceklere kadar her bir detayın müşteri ile birlikle kararlaştırılarak hizmetiniz yerine getirilir. Bu sebeple tüm müşterilerimiz ile samimiyetimizi koruyum istek ve şikayetler gibi her konuda fikirler beyan edilerek hareket edilmektedir.

 

Her insan kendi temizliğinden sorumludur. Çocuk yaşlarda insanlar anne, baba veya öğretmenler tarafından çoğu zaman bizzat yapılarak öğretilen temizlik uygulamalarının, çocukluktan sonra bireyin kendisi tarafından yapması gerekmektedir. Örneğin; tuvaletten sonra ve yiyeceklere dokunmadan önce ellerin yıkanması gerektiği bir alışkanlık olmalıdır. Sağlığa zarar verecek ortamlardan ve yiyeceklerden korunmak için yapılacak gerekli uygulamalar ve alınan temizlik önlemlerinin tümüne hijyen denir.

 

Herkesin bildiği gibi sağlık yönünden en önemsenmesi gereken konu hijyendir. Bu nedenle ilk önce bir catering firması ile anlaşmadan önce, yemeklerinizin nerede nasıl ve kimler tarafından hazırlanacağı hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Sağlık açısından yemek hizmetleri kişilere oldukça fayda sağlar. Ayrıca toplu yemek hizmeti sunan firmalar ekonomik olduğundan hizmet alan kişiler sağlıklı ve düzenli beslenme imkanını daha uygun bir şekilde temin eder. Bununla birlikte üretilen yemeklerin çeşitliliği ve kullanılan malzemeler hakkında bilgi edinip, aynı zamanda menünüzün hazırlanışı hakkında isteklerinizi anlaştığınız catering firması ile paylaşabilirsiniz. Örneğin catering firmalarında hijyen ve kalite konularında dikkat ederken, yemeklerinizi hazırlamada kullandıkları yağa bile çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Catering firmaları lebette en kaliteli yağları kullanmak durumundadırlar. Buna bağlı olarak da catering firmaları müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak zorundadırlar. Sonuç olarak yemeklerde kullanılan yağlar, sağlık açısından kesinlikle büyük önem taşımaktadır.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.