Kübra Catering'de Sizleri Neler Bekliyor ?

  • Anasayfa //
  • Kübra Catering'de Sizleri Neler Bekliyor ?
Toplu yemek hizmeti veren firmamızda, sizleri sevecen ekip arkadaşlarımız, açık olarak ortak kullandığımız büyük yemek hazırlama salonumuzla karşılaşacaksınız.

Kübra Catering'de Sizleri Neler Bekliyor ?

Toplu yemek hizmeti veren firmamıza geldiğinizde sizleri sevecen ekip arkadaşlarımız, açık olarak ortak kullandığımız büyük yemek hazırlama salonumuzla karşılaşacaksınız, burnunuza gelen buram buram kokuları duyduktan sonra zaten bizi seçmiş olacaksınız. Catering firmamızla anlaşmanız yapıldıktan sonra size uygun yemek programı planlanır. Günlük yemekleriniz saatinde firmamızca size sağlıklı bir ortamda ve güvenilir bir şekilde size ulaştırılır. Tabldotlarla birlikte kişi başına 4 çeşit yemek verilmektedir. Tabldot yemeklerimiz her yemekten sonra özenle ve titizlikle temizlenip diğer bir yemek vaktine kadar hijyenik ortamlarda saklanır. Yemekler sürekli olarak tazelenip günlük 3 seferde de tekrar yapılır. Sağlıklı olabilmesi için bütün herşeyi şeffaf poşetlerle taşımaktayız.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.