Toplu Yemek Firmaları Arasında Kübra Catering Güvencesi

  • Anasayfa //
  • Toplu Yemek Firmaları Arasında Kübra Catering Güvencesi
İstanbulda Catering hizmeti veren firmamız sizlerin güvenini kazandıkça gelişecek, sizler bizi değerlendirdikçe biz de sizlerin isteklerine karşılık vereceğiz.

Toplu Yemek Firmaları Arasında Kübra Catering Güvencesi

Kübra Catering toplu yemek adına sizlere, sağlık, hijyen, titizlik, lezzet ve güven sağlar. İstanbulda Catering hizmeti veren firmamız sizlerin güvenini kazandıkça gelişecek, sizler bizi değerlendirdikçe biz de sizlerin isteklerine olduğunca karşılık vereceğiz. Toplu yemek diye düşündüğünüzde aklınıza farklı şeyler getirmeyin. Yemek firmamıza gelin yemeklerimizi, çalışanlarımızı dezenfektasyon ve temizliğimizi sizinle birlikte değerlendirelim. Catering hizmeti verme yolunda en ufak kusurumuzu bize bildirmeniz taktirinde, bu sıkıntı en kısa sürede çözüme ulaştırılır. Catering hizmeti verirken kalite, güvence, lezzet ve sağlık koşullarını ilk kural olarak belirleyip öyle yola çıkıyoruz. Hazırlanan yemekler en temiz olabileceği şekilde gereken Hastane, Okul, Şantiye, Şirket vs. kurumlara ulaştırılır. Kübra Catering’ de yapılan yemekler Ülker, Filiz, Tat, Pınar, Knor, Lokman şirketleri ve ISO 22000 serfitikasının yanı sıra Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca tescillenmiştir.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.