- Hazırlanacak gıdaların hammadde alımlarının yapılması ve bu alımlarda gıda güvenliği ile ilgili şartların gözönünde bulundurulması.
- Ortam ve alet ekipman temizliği ve dezenfeksiyonunun uygun şartlarda yerine getirilmesi.
- Personel temizliği, sağlık ve hijyen ile ilgili raporlara dikkat edilerek gerekli çalışmaların yapılması.
- Depolamadaki soğuk şartlara, yiyecek hazırlama aşamalarındaki sıcaklıklara dikkat edip uygunluğunun sağlanması.
- İlgili resmi şartların, dokumantasyonun sağlanması.
- Mevcut ekipmanı ve sistemleri değerlendirmek.
- Hazırlanacak olan gıdaların hammadde alımlarının yapılması.
- Bu alımlarda gıda güvenliği ile ilgili şartların gözönünde bulundurulması.
- Kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri kurmaya çalışıyorsanız ilgili şartların ve dökümanların hazırlanması.
- 7/24 Hazırlık ve Üretim Standartlarını Kontrol eder.
- Yeni ürün fikirleri geliştirmek ve test etmek.
- Üretim ve Menü Planlamasını Aşçıbaşları ile yapar.
- Kalite Kontrol bilgilerini bilgisayarla takip eder.
- Mal Alımlarının ve Hammadde Kalitelerinin Kontrollerini yapar.
- Yemeklerin tazeliğinin öğrenilmesini sağlar.
-Yemeklerin hijyenik koşullarda yapılması ve paketlenmesinin denetimini sağlar.
- Gıda hammadde kalite ve tazelik kontrollerinin yapılmasını sağlar
İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.
Teklif İsteyinTEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al