- Hazırlanacak gıdaların hammadde alımlarının yapılması ve bu alımlarda gıda güvenliği ile ilgili şartların gözönünde bulundurulması.
- Ortam ve alet ekipman temizliği ve dezenfeksiyonunun uygun şartlarda yerine getirilmesi.
- Personel temizliği, sağlık ve hijyen ile ilgili raporlara dikkat edilerek gerekli çalışmaların yapılması.
- Depolamadaki soğuk şartlara, yiyecek hazırlama aşamalarındaki sıcaklıklara dikkat edip uygunluğunun sağlanması.
- İlgili resmi şartların, dokumantasyonun sağlanması.
- Mevcut ekipmanı ve sistemleri değerlendirmek.
- Hazırlanacak olan gıdaların hammadde alımlarının yapılması.
- Bu alımlarda gıda güvenliği ile ilgili şartların gözönünde bulundurulması.
- Kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri kurmaya çalışıyorsanız ilgili şartların ve dökümanların hazırlanması.
- 7/24 Hazırlık ve Üretim Standartlarını Kontrol eder.
- Yeni ürün fikirleri geliştirmek ve test etmek.
- Üretim ve Menü Planlamasını Aşçıbaşları ile yapar.
- Kalite Kontrol bilgilerini bilgisayarla takip eder.
- Mal Alımlarının ve Hammadde Kalitelerinin Kontrollerini yapar.
- Yemeklerin tazeliğinin öğrenilmesini sağlar.
-Yemeklerin hijyenik koşullarda yapılması ve paketlenmesinin denetimini sağlar.
- Gıda hammadde kalite ve tazelik kontrollerinin yapılmasını sağlar
TEKLİF AL
Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!
Teklif Al