Toplu Yemek Hizmeti Veren Yemek Firması Olarak

  • Anasayfa //
  • Toplu Yemek Hizmeti Veren Yemek Firması Olarak
Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda uzman ekibimizle birlikte kaliteli hizmet sunarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz.

Toplu Yemek Hizmeti Veren Yemek Firması Olarak

Kübra Catering, toplu yemek hizmetleri veren catering firması olarak '' Sürekli İyileştirme ve Kalitenin Sağlanması '' için; Müşterilerimizin beklentileri doğtultusunda uzman ekibimizle birlikte kaliteli hizmet sunarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz.h
Bizim için kalite, toplu yemekte kaliteyi tüm çalışanlarımızla birlikte bir yaşam biçimi haline getirip, tüm ekibimizle toplu yemek ve hizmet kalitemizin sürekliliği ve düzenliliğini sağlamaktır. Kaliteli bir yemek firması olmak adına, İSO 22000 belgesi ile sistemini uygulayarak gıda güvenliliğimizi sağlıyor. Böylelikle hijyenik, kaliteli ve lezzetli yemekler üretiyoruz. Kaliteli gıdayla kaliteli hizmetin oluşacağının farkındayız. Tedarikçilerimizle sürekli işbirliğinde bulunup Kübra Catering kalite standartlarını karşılayan firmalar ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vizyon ve misyonumuz işveren ve çalışanların zamanlarından tasarruf edilmesi ve kaliteli yemekler ile öğün ihtiyaçlarının giderilmesidir. Bu husus doğrultusunda harcadığımız çaba ve gayretler sonucu İstanbul genelindeki catering çalışmalarımız doğrultusunda birçok işveren ile işbirliği yapıyoruz. Ülkemizde catering hizmetine olan ilgi her geçen gün oldukça yüksek seviyelere gelmektedir bunu başlıca sebeplerinden biri şehir hayatındaki koşuşturmacalar ve zaman problemidir. Yemek yapmak insanoğlu için her zaman önemli bir uğraş olmuştu fakat bu zamanlarda bu bunun gibi işlere ayıracak zamanımız olmayabiliyor. Fakat bu problemden en çok etkilenen kişilerin başında her daim işverenler geliyor, bu sorunun çözümü olan Kübra Catering olarak zamanınızı son derece verimli kullanmanızı sağlayacağız.
 
24 yıllık iş tecrübesi ile Kübra Catering olarak, bir catering firmasında gerekli olan tüm standartları karşılıyoruz. Gıda mühendislerimiz tarafından her gün ayrıntılı ve titiz bir şekilde kontrol ve temizliği yapılan mutfağımız ve işine değer ve önem veren profesyonel ekibimiz ile Temiz, kaliteli ve sağlıklı yemekler hazırlar, hızlı ve yemekleri sıcak tutacak teknolojiler ile donatılmış dağıtım arabaları ve son teknoloji yemek tesisimiz tüm İstanbul'a kaliteli ve güvenilir catering hizmeti sunarız. 
 
İstanbul genelinde verdiğimiz catering hizmeti, toplu yemek hizmeti, tabldot yemek hizmetini vermeyi ve lezzetli yemeklerimizi tüm İstanbul'a tattırmanın sevinci ve gururu ile çalışmaya devam ediyoruz.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.