Toplu Yemekte Çözüm Ortağınız Olalım

  • Anasayfa //
  • Toplu Yemekte Çözüm Ortağınız Olalım
Kübra Catering olarak işletmelere zaman kaybı yaşatan yemek problemine toplu yemek hizmetimiz ile çözüm ortaklığı sağlıyor, hızlı ve lezzetli yemekler sunuyoruz.

Toplu Yemek Giderlerinizi Azaltalım

Profesyonelliğin en önemli unsurlarından biri işletmelerin konusunda uzmanlaşmış olup, sürekli işletmelerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmasıdır. Catering sektöründe başarısını gösteren firmamız. Toplu yemek hizmeti, catering hizmeti ve toplu organizasyon yemeklerini kusursuz. şekilde yönetmektedir. Toplu yemek üretimi alanında çalışan, doğrudan insan yönlendirmeleri olan bir hizmetin sunucuları olarak önemli görev ve sorumluluklar üstlenirler. Yemek sektörü insanların sağlığıyla oynayabilecek kadar önemli ve titizlik isteyen bir sektördür. Hijyen kuralları ve ekipmanları kullanılarak üretilen yemeklerimiz itinayla yapıyor, özenle paketliyor ve siz değerli müşterilerimiz beğenisine güvenle sunuyoruz.
 
Catering, toplu yemek sektöründe olan firmamız sizlerin problemlerini kaliteden ödün vermeden ve en uygun fiyata çözüm sunmaktadır. Catering gibi gelişen tüm sektörlerde kurumların yaptıkları tüm işlemleri çözüm ortaklığı adında paylaştıklarını görmekteyiz. 
 
Catering alanında çalışan firmaların insan sağlığı için büyük sorumlulukları ve misyonları vardır. Ayrıca Türkiye'de ve dünyada olduğu gibi catering sektörü de hızla genişlemektedir ve her gün daha fazla çalışan sahip olunmaktadır, bu nedenle bu gibi kontrolsüz sektörler çeşitli sorunları beraberinde getirecektir. Toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren firmamız da bu düşüncede olup çözüm ortaklığı yapısına inanan ve güvenen bir vizyona sahiptir. Bünyemizde çalışan profesyonel aşçı, şef ve gıda mühendislerinden oluşan ekibimiz ile en hijyenik, kaliteli ve taze yemeklerin yapılmasını sağlamakta ve gıda temin ettiğimiz şirketlerin ürünlerini her daim kalite ve kontrol testlerine sokmaktayız. Alanımızdaki 24 yıllık iş tecrübemiz ve diğer yemek firmaları hakkında yaptığımız ayrıntılı analizlerimiz sonucu birçok firmanın bu ve bunun gibi kurallara itina göstermediğini görmekteyiz. Kübra Catering olarak bu konu hakkında yaptığımız çalışmalar, mutfak temizliği ve kişisel temizlik olmak üzere ikiye ayrılıyor ve gıda mühendislerimiz tarafından sık sık kontrol ediliyor.
 
Kübra Catering olarak vizyon ve misyonumuz gereği profesyonel ekibimiz tarafından özenle yapılan lezzetli, sağlıklı ve kaliteli ürünlerin sıcacık bir şekilde personellerinize ulaşmasını sağlıyor. Toplu yemekte çözüm ortaklığını sağlayan bir numaralı şirketlerden biri olmak için aktif lezzetli, sağlıklı ve kaliteli yemekler üretiyor ve hijyenik catering hizmeti almanız için çalışıyoruz.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.