Yemek Firmalarının Hizmet Alanları

Yemek firmaları, işletmelere ve geniş kitlelere kaliteli, taze ve sağlıklı toplu yemek hizmeti imkanı sağlayan büyük hizmet kuruluşlarıdır.

Yemek Firmalarının Hizmet Alanları

Yemek firmaları, sıradan bir lokanta yada restoran gibi belirli kişilere değil de daha geniş kitlelere hizmet imkanı sağlayan büyük kuruluşlardır. Genellikle tabldot ve catering üzerine yoğunlaşan, geniş katılımlı, açılışlar, düğün ve nişan törenleri, fuar ve toplantı organizasyonları, iş toplantıları, seminerler ve iftar gibi organizasyonların ikram kısmı ile ilgilenirler. Müşterilerinin hizmetleri doğrultusunda ilerleyen yemek firmaları, işletmelere sağladıkları zaman avantajıyla oldukça popülerdir, uygun fiyatlı ve hızlı bir tercih olması ile işletmeler tarafından sevilirler. Müşteri isteği doğrultusunda değiştirilebilen menü ve toplam kalori tercihleri ile kişiselleştirilebilir menülere sahiptirler. Hızlı dağıtım süreci ile personellerinizin yemek ihtiyacının lezzetli, sağlıklı ve kaliteli yemeklerle giderilmesini sağlamakla sorumludurlar.
 
Müşterilerine çeşitli yemek hizmetleri veren firmalardan biri olan Kübra Catering olarak. Alanımızdaki yemek firmaları hakkında yaptığımız çalışmalar ve 24 yıllık iş tecrübemiz ile bir yemek şirketinde en önemli parametrelerden olan kalite, tazelik ve hijyeni tek bir çatı altından topluyoruz. Bu kurallar doğrultusunda yapılan yemekleri değerli müşterilerimize işimize olan aşk ve sevgimiz ile servis etmekten gurur duyarız.
 
Bünyemizde çalışan profesyonel ekipler ve gıda mühendisleri ile hammadde tedariği yapılacak olan firmaların ürünlerinin belirli kalite kontrol testlerinden geçmesi ve diğer kontrollerin yapılmasında aktif olarak çalışıyoruz. Kalite ve tazeliğinden emin olunan ürünlerin satışını yapan firmalarla toplantılar, görüşmeler ve belirli kriterler göz önüne alınarak anlaşmalar yapıyor ve alanında profesyonel şefler ve aşçılardan tarafından oluşan ekipler ile yemeklerinizi yapıp. Lezzetli, sağlıklı ve sıcak olacak şekilde servis ediyor ve siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.
 
Catering hizmeti denince akla ilk gelen hizmetlerden biri toplu yemektir. Toplu yemek hizmeti işletmeler, fabrikalar, okullar ve şantiyeler ve organizasyonlara verilen paketli yemeklerden oluşan uygun fiyatlı bir catering hizmeti türüdür. Yine ilk akla gelen kelimelerden biri olan tabldot yemeklerin sizin isteğinize göre yapılmadığı ve tabldot yemek denince akla ilk gelen yemeklerden oluşan bir menüye sahip yemek hizmetidir oldukça makul fiyatlar dahilinde edinilebilen bu yemek hizmeti aynı zamanda israf ve tasarruf bakımından önemli çözümlere sahiptir.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.