Çatalca Toplu Yemek

Çatalca Catering hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için telefon numaramızdan bizi arayarak veya teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kübra Catering
Çatalca Toplu Yemek

Tadı Damaklarda Kalan Lezzet!

 

Kübra Catering, Çatalca bölgesinde yemek ihtiyacı duyan tüm sektörlere uygun fiyatlarla toplu yemek hizmeti vermektedir. Hijyen ve sağlığı ön planda tutan Kübra Catering, uzman kadrosu ve deneyimli personelleri ile sizlerin daha kaliteli bir hizmet almanız için çalışmaktadır. 
 
Çatalca'da bulunan hastane, okul, fabrika ve şantiyelere toplu yemek hizmeti vermekteyiz. Çatalca Catering hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0212 673 44 78 telefon numaramızdan bizi arayarak veya teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Teklif İsteyin

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.