Avcılar Catering

Kübra Catering olarak Avcılar ilçemizde catering hizmetine ihtiyaç duyan işletmelere özel olarak hazırlanan taze yemeklerle catering hizmeti sunmaktayız.
Avcılar Catering

Kübra Catering
Avcılar Catering

Ev Yemeği Tadında Lezzet!

 

Kübra Catering olarak; Avcılar ilçesine catering hizmeti vermekteyiz. Yemeklerimizi kaliteden ödün vermeden ev yemeği tadında kapınıza kadar getiriyoruz. Catering hizmetini firmaların tercih etmesinin en önemli sebeplerinden biri düşük maliyetli olmasıdır.

Avcılar bölgesinde bulunan iş yerlerine, hastanelere, şantiyeler ve okullar gibi birçok sektöre catering hizmeti sunmaktayız. Sizde catering hizmeti hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 673 44 78 telefon numaramızdan veya teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin
package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.