Catering Hizmeti

Yemeğin taşınmadan tüketildiği yerde üretiminin yapıldığı, şantiyelere, eğitim kurumlarına, hastanelere servis vermekte olan bir Catering hizmetidir.

Catering Hizmeti

Catering hizmeti, personel çalıştıran işyerleri veya toplu yemek verilebilen şantiyeler, eğitim kurumları, hastaneler gibi kalabalık işçisi olan yerlere yemeğin üretildiği yerden tüketileceği yere taşınarak ve günlük tabldot usulüyle verilen sabit fiyatlı hizmettir. Catering Hizmeti yapılış şekline göre ikiye ayrılmaktadır.


Taşımalı Catering:

Mutfağımızda hazırlanan yemeklerimiz yemeklerimizi hijyenik şartlarda hizmet verdiğimiz işyerlerine, okullara, şantiyelere ve hastanelere kendi personelimizle birlikte hizmet vermekteyiz. Hazırlanan Yemekler hazırlandığı yerden yemeklerimiz paslanmaz çelik kaplarda, tüketileceği yere kadar özel ısı korumalı sandıklarda taşınmaktadır.


Yerinde Catering:


Yemeğin taşınmadan tüketildiği yerde üretiminin yapıldığı Catering Hizmetidir. Genellikle kalabalık yerlerde hizmet alanın bünyesinde yemek üretilmekte ve servis yapılmaktadır. Üretim ve servis için personel ile malzeme temini Catering Firması tarafından yapılır. Hizmet alanın tercihine göre catering hizmeti verilmektedir.


Catering Hizmetinin Avantajları:

 

• İşçilerinize Sağlıklı ve düzenli yemek yeme imkanı sağlamaktadır.


• İyi bir Catering Firması tercih edilirse ev ortamındaki gibi düzenli yemek hizmeti almış olursunuz.


• Yemek maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.


• Catering Hizmeti; en ucuz, kaliteli ve sağlıklı yemek alma hizmeti şeklidir.


• Sağlıklı yemek ile personeliniziz performansını artırabilirsiniz.

 


• Toplu yemek hizmeti zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Hem çalışan için yolda kaybedilen vakit, hem de işveren için öğle molalarında geç kalınması gibi problemlerin önüne geçilir.

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.