Toplu Yemek Giderlerinizi Azaltalım

Personel yemeğinizi kendiniz üretiyorsunuz ama personeli memnun edemiyor, üstelik maliyetleri de aşağı çekemiyor musunuz? catering'de çözüm ortağınız olalım.

Toplu Yemek Giderlerinizi Azaltalım

Kübra Catering olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Bünyemizde çalışan gıda mühendisleri ile her daim yeni çalışmalar yapmakta ve gıda tedariği yapılacak olan firmanın ürünlerinin tazeliği ve hangi koşullarda yetiştirildiği hakkında ayrıntılı analizler yapmaktayız. Bu nedenle yemeklerimizi yaparken aynen kendi mutfağımızdaki gibi sebze, meyve, et ve süt ürünlerini özenle, taze ve kaliteli ürünler yetiştirdiğini veya sattığından emin olduğumuz firmalar tarafından yapmaktayız. Ürünlerini bize getiren firmalar ne kadar hijyenik olduğunu kanıtlasa dahi Kübra Catering olarak tekrardan gelen ürünleri pişirmeden önce uzun bir yıkama işleminden geçirmekteyiz. Bu şekilde meyve ve sebzeler üzerinde mikrop veya bakterilerin barınma imkanını 0'a indirmiş oluyoruz. Kalitesinden ve tazeliğinden emin olmanızı istediğimiz yemekleri 24 yıllık iş tecrübemiz ve bu sektör hakkındaki çalışmalarımız ile en iyi şekilde yapmaya ve siz müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz.
 
İşletmeler tarafından hazırlanan yemekler kimi zaman çok uğraş verici, sıkıcı ve pahalı olabiliyor. Bu durumda şirketler onlara zaman kazandıracak catering şirketleri ile çalışanlarının öğün ihtiyaçlarının karşılanmasını tercih ediyorlar. Bu konu hakkında 24 yıllık iş tecrübesiyle Kübra Catering. yemek firmaları arasında yaptığı ayrıntılı analizler, personel eğitimleri ve bünyesinde çalışan gıda mühendisleri ile birlikte sektörün önde gelen firmalarından biridir. Hijyenik, sağlıklı ve lezzetli yemeklerden oluşan catering hizmeti sunmasının yanı sıra. Uygun fiyat politikası ile işveren ve organizatörler tarafından oldukça fazla rağbet görür.
 
Bir catering firması olarak hijyen politikamız ile çalışanlarımız ağızlık, bone, iş kıyafeti ve eldivenlerini takmaları zorunludur. En çok ilgi gören hizmetlerimizden olan tabldot yemek ve toplu yemeklerimizi de bu hijyen politikası ve titizlikliğiyle üretmekteyiz. Catering ve yemek hizmetileri başlı başına profesyonel kişiler ve ekipler tarafından yapılması önemli olan hizmetlerden biridir. Günümüzdeki zehirlenme vakaları temiz olmayan mutfaklarda yapılan ve müşteriye sunulan yemekler tarafından gerçekleşmektedir. işinde gösterdiği titizlik ev özverisi sayesinde müşterilerine kaliteli ve özgün yemekler oluşan catering hizmeti veren firmamız. Bu ve bunu gibi birçok hijyen adımları göz önüne alınarak hazırlanan yemekleri içeren catering hizmetimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur ve sevinç duymaktadır.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.