Catering Şirketi Nedir?

Catering şirketi nedir? Hastanelere, okullara, fabrikalara, otellere ve şantiyelere yemek hizmetlerini ulaştıran firmalara catering şirketleri denir.

Catering Şirketi Nedir?

Catering kelimesi sözlükte "Yiyecek içecek ve ikram servisi" anlamlarını taşımaktadır.


Catering kelimesi ülkemizde genel olarak yemek şirketi diye anılmaktadır. Nişan, Kına, Düğün, Doğum günü gibi organizasyonlarda son zamanlarda daha çok kullanılmaya başlayan Catering firmaları günümüzde gittikçe popülaritesini arttırmaktadır.
 

Catering firmaları çalışanları genelde yemek konusunda uzmanlaşmış, her gün toplu yemek üretimi yapan kişilerden oluşmaktadır. Bu kişiler Catering firmasının aldığı siparişlere göre günlük yemek üretimini bitirir ve belirlenen saatlerde istenilen adrese teslim edilir. Catering hizmeti almak isteyen bir kişi veya kurumlar, catering firması tarafından hazırlanacak yemek ulestelerinide hazırlayabilirler. Catering firmaları sayesinde zaman kazanırsınız ve en zor iş olan yemek konusunu cateringe bırakın. Catering firmalarısayesinde zaman kazanırsınız ve en zor iş olan yemek konusunu cateringe bırakın.

 

 

Günlük yemekler iş yerlerine, okullara, fabrikalara, evlere ulaştırılırken sağlıklı getirilmesi çok önemlidir. Genellikle yemek servisi firmaları yemeklerini özel bir kutu ve içinde sıcaklığını koruyan bir jel ile getirmektedir.

Catering firmaları Catering firmaları fazla kişinin olduğu organizasyonlara toplu yemek hizmeti yapan firmalardır. Uygun fiyatlı ve sağlıklı yemekler için iyi bir cateering firmasına baş vurmanız gerekir. Catering firmaları araştırması yaparken en çok dikkat edilecek konulardan bir tanesi yemeğin sağlığıdır. Eğer sizde catering firmalarından yemek servisi hizmeti almak istiyorsanız firmanın üretim binasına gidip yemek üretim alanını ziyaret edebilirsiniz.

Catering firması seçme de diğer önemli bir konu uygun maliyetli olması, Maliyetin sizin seçiminize göre değişeceği için firmalardan fiyat teklifleri alarak size uygun yemek servisi firmasını seçebilirsiniz.

 

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.