Sarıyer Toplu Yemek

Saeğlıklı ve lezzetli ymeklerle Sarıyer bölgesine toplu yemek hizmeti sağlayan Kübra Catering, yemeklerinizi sıcak ve taze bir biçimde hazırlar ve servis eder.

Kübra Catering
Sarıyer Toplu Yemek

Sağlıklı ve Lezzetli!

 

Kübra Catering olarak Sarıyer bölgesinde yemek ihtiyacı duyan tüm sektörlere toplu yemek hizmeti vermekteyiz. Lezzetli yemeklerimizi  tercih ederek hem zamandan hem de maliyet açısından tasarruf sağlarken, ayrıca çalışanlarınızı da memnun ederek gönüllerine taht kurabilirsiniz. Sarıyer toplu yemek hizmetimizde yemeklerimizi kapınıza kadar getiriyoruz. 
 
Sarıyer'de bulunan hastane, okul, fabrika ve şantiyelere toplu yemek hizmeti vermekteyiz. Sarıyer Catering hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0212 673 44 78 telefon numaramızdan bizi arayarak veya teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Teklif İsteyin

package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.