Başakşehir Tabldot Yemek

Sağlıklı ve lezzetli yemekler ile Başakşehir bölgesine toplu yemek hizmeti sağlayan Kübra Catering, yemeklerinizi sıcak ve taze bir biçimde servis eder.
Başakşehir Tabldot Yemek

Kübra Catering
Başakşehir Tabldot Yemek

Güvenilir Tabldot Yemek Hizmeti!

 

Kübra Catering olarak; kaliteli ve güvenilir Başakşehir tabldot yemek hizmeti vermekteyiz. Çalışanlarınızın sağlıklı anne yemeği tadında yemek yemeleri için kullanmış olduğumuz ürünlerde kaliteden ödün vermeden kapınıza kadar tabldot yemek getiriyoruz.

Başakşehir bölgesinde bulunan iş yerlerine, hastanelere, şantiyeler ve okullar gibi birçok sektöre tabldot hizmeti sunmaktayız. Sizde toplu yemek hizmeti hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 673 44 78 telefon numaramızdan veya teklif formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İsteyin
package

Birbirinden lezzetli menüler ile

Okullara Catering Hizmeti İçin

Bizden Teklif Alın (0212) 673 44 78

İşyerleri, fabrikalar, okullar, şantiyeler ve kamplarda ki personel için gerekli her yerde sözleşme bazında toplu yemek hizmetlerini en iyi şekilde sunarız.

Teklif İsteyin

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.