Yöresel Yemekleri ile Kübra Catering

Catering firmaları arasında en çok tercih edilen firmalardan biri olan Kübra Catering, birçok çeşitli yöresel yemekleiryle hizmetlerine devam etmektedir.

Yöresel Yemekleri ile Kübra Catering

Kübra Catering, profesyonel aşçıları ile düzenli olarak yeni ve çeşitli yemekler ile sizlerin karşına çıkıyor. Büyük bir titizlik ve hijyenin bir arada olduğu mutfaklarımızda hazırlanan yemeklerimiz ile sizlerin beğenisini kazanıyor ve sürekli kendimizi bir adım öne çıkarıyoruz. Personellerimizin şirket bağımlılığını arttırıyor ve takım ruhunun gelişmesini büyük ölçüde sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Aşçılarımız ile Türk yemeklerini yapmayı daha çok hedeflediğimiz ve yöresel tatlarımızı herkese tanıtmak için yola koyulduğumuz bu firma ile Türk yemeklerimizi en lezzetli şekilde kişilere sunuyoruz. Geçmişten günümüze sürekli farklılık değiştiren damak tadımıza bir yenileri ekliyor ve Kübra Catering olarak yöresel yemeklerimizin tadını ve lezzetini yapmış olduğumuz ev yemekleri sayesinde sizlere unutturmuyoruz.


Komposto, Hasan Paşa Köftesi, Çiftlik Kebabı, Aşure, İslim Kebabı gibi birçok yemek seçeneği ile okul, iş yeri ve hastaneler de hizmet veren Kübra Catering, yemek şirketleri arasında en çok tercih edilen bir firma haline gelmektedir.


Hizmet veren firma, müşterilerinin yiyecek, içecek konusunda her türlü istekleri karşılayacak bir firma olmalıdır. Ürün aldığımız firmanın geçmişinde ne türlü projeler, hangi kurumsallara tedarikçi olduğunu araştırmalıyız. Çalışanlarımızı sağlık açısından güvene bağlamalı ve hijyenik bir ortam yaratmalıyız. Firmanın kendi içinde güvene bağlı kalması ve kafasında soru işareti bırakmaması ürün veren firmanın kalitesine bağlıdır.


Hemen hemen her yöreden yemekleri yapıp en lezzetli şekilde sizlere sunan Kübra Catering aşçıları ve diğer tüm personelleri ile müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak yapmış olduğu servisler, hazırlamış olduğu yemekler ve birçok alanda da kendini yenilemeye devam ederken de sizleri düşünerek en stabil ortamlarda hazırlamış olduğu yöresel yemekleri sizlerle buluşturuyor.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.