Tabldot Yemek Yaygınlaşıyor

Sabit bir ücret karşılığında, genellikle 4 çeşit yemekten oluşan sıcak yemek menüleridir. Firmalar, Düğünler, Fuarlar gibi birçok alana hizmet verilmektedir

Tabldot Yemek Yaygınlaşıyor

Birçok şirket çalışanlarının yemek ihtiyacını tabldot yemek usulü ile karşılamaya başladı. Hem zahmetsiz hem de sağlıklı olan tabldot yemekle şirket sahibini ve çalışanlarını memnun etmeye devam ediyor. Ayrıca ev yemeği tadında, sıcak ve lezzetli yemekleri ile herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Bütün şirket sahiplerini tabldot yemeklere yönlendiriyor. Üstelik herkesin memnun olduğu bu tabldot yemeklerde istediğiniz yemekleri sipariş edebilme imkânı sunuyor. Sadece şirketler değil değişik fuar bölgelerine de hizmet veriyor ve yoğun temposuyla, verdiği hizmetlerle herkesin gözdesi olmaya başladı bile.


Tabldot Yemeğin Yararları Nelerdir?

Öncelikle plastik ve karton gibi ürünlerin kanserojen maddeler içerdiğini biliyor muydunuz? Tabldot; paslanmaz ve metal tabaklarda yemeklerini hizmetinize sunuyor. Ayrıca gelişmiş ülkelerin hemen hemen hepsi plastik kullanımını bırakmış bir durumda. Ülkemizde de duyarlı firmaların bazıları bu uygulamaya uyarak tabldot yemeklere yönelip çalışanının ve kendisinin sağlığını düşünerek bu uygulamaya geçmeyi uygun görmüştür. İnsanların sağlığını da düşünen bu uygulama hem de hesaplı olmasıyla herkesin gözlerini kamaştırıyor. Çalışanlar içinde pratik bir yanı var. Çalışanlar kendilerine zaman ayırabiliyor ve öğle saatlerinin keyifli geçmesine zemin hazırlıyor


Tabldot Yemek Çeşitleri Nelerdir?

Tabldot yemekleri usta ellerde ve günlük olarak hazırlanıyor. Çalışanların ve şirket sahibini hayretler içerisinde bırakmaya devam eden tabldot firmaları, her gün çeşit çeşit yemek yaparak herkesin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Her gün 4 çeşit ve birbirinden lezzetli yemekleriyle hizmet vererek tanınmaya başlıyor. Bu 4 çeşit yemeğin içerisinde günün çorbası, ana yemeği, tatlı vb. yemekleriyle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu usul yanında tatlı ve içeceğini unutmuyor.

TEKLİF AL

Catering ve Tabldot Yemek Teklifi Al!

TEKLİF AL!
Merhaba 👋

İşletmeniz için tabldot yemek ve catering hizmeti alacaksanız Bizden teklif almadan karar vermeyin…
11:14

Teklif Al

Hesaplı ve Kaliteli Catering Hizmeti

Hesaplı ve Kaliteli catering hizmeti ve toplu yemek denilince akla biz geliriz. Bizden Teklif Almadan kararınızı vermeyin. İstanbul Avrupa Yakası Catering hizmeti için bizi arayın.